Vastgoed

Vastgoed & gebouwinstallaties

Vastgoed is ontworpen en gerealiseerd op basis van diverse uitgangspunten: functionaliteit, duurzaamheid, esthetisch en passend in de omgeving.

Echter het hoofduitgangspunt is dat een gros van de gebouwen er staan voor mensen. Het welbevinden van de gebruikers van het gebouw staat dus centraal.

Met name de aanwezige gebouwinstallaties, o.a. de leidingwater- en luchtinstallatie, bepalen de mate van welbevinden/behagelijkheid. Een aangenaam werk- en leefklimaat in uw kantoor of gebouw brengt automatisch kosten in de exploitatie met zich mee.

Holland Building Maintenance is bekend en ervaren met het werken in kantoren en complexe gebouwen waarbij processen en uitvoering niet alleen op regelgeving, kwaliteit en veiligheid gestuurd worden, maar ook op exploitatiekosten en kostenbewaking.

Het ‘Totaalbeheer Gebouwinstallaties’ concept van Holland Building Maintenance B.V.

Holland Building Maintenance combineert in het concept bewezen technieken tot oplossingen waar u geen omkijken naar heeft. Het resultaat: een comfortabele, veilige en duurzame omgeving tegen lagere kosten en uiteraard tevreden gebruikers.

Een gebouw is namelijk een dynamische omgeving vol functionaliteiten die op elkaar afgestemd moeten zijn. Of het nu gaat om comfort of veiligheid. Een optimale balans tussen techniek en praktijk is het uitgangspunt. De aanwezige installaties (in de huidige staat) maximaal benutten waarbij er rekening gehouden wordt met het gebruik binnen het gebouw en de taken en verantwoordelijkheden van eigenaar/exploitant/verhuurder en de huurder.

Elk kantoor, gebouw en de daarin aanwezige installaties zijn anders. Holland Building Maintenance stemt haar dienstverlening graag af op de status, invloeden en mogelijke beperkingen. Holland Building Maintenance biedt een specifiek concept aan en een uitgebreide totaaloplossing rondom het aspect zorgplicht en het ter beschikking stellen van deugdelijk drinkwater, veilige leidingwaterinstallaties en een goede luchtkwaliteit.

Iedere klantvraag en oplossingsrichting kan beantwoord worden met een uitgebreid pakket aan dienstverleningen. De werkzaamheden rond het optimaliseren en efficiënt invullen van processen, de kwaliteitsborging en eventueel ook de operationele activiteiten kunt u volledig en zorgeloos aan Holland Building Maintenance uitbesteden

Meer informatie aanvragen >

  • vastgoed

  • vastgoed