Contractmanagement

 • Contractmanagement

  Integraal onderhoud

  Als gebouweigenaar kunt u de instandhouding van uw pand op veel verschillende manieren verzorgen. U kunt het zelf uitvoeren met behulp van uw eigen medewerkers, u kunt er voor kiezen om verschillende specialistische bedrijven in te huren of u besluit het volledige onderhoud integraal uit te besteden. Door het volledige onderhoud integraal uit te besteden bespaart u op directe en indirecte facilitaire kosten en elimineert u risico’s en faalkosten.

  Gebundelde individuele onderhoudsdisciplines

  Holland Building Maintenance speelt al jaren in op de trend van het integraal uitbesteden van onderhoud. Wij hebben onze grote diversiteit aan individuele onderhoudsdisciplines gebundeld tot één geheel. Holland Building Maintenance biedt een enorme variatie van onderhoudsactiviteiten aan; van single- tot multiservice en van uitbesteding tot een integrale aanpak. Dit levert ons dan ook een unieke propositie in Nederland, omdat wij als enige onderhoudsorganisatie alle bouw- en installatiedelen met eigen mensen, middelen én werkprocessen op een geïntegreerde wijze leveren. Negentig procent van de diensten die wij u aanbieden wordt door onze eigen medewerkers uitgevoerd. Integraal betekent bij ons dus ook echt integraal. Daardoor heeft u maar één kernleverancier, één kernafspraak en één contactpersoon.

  Hoe Holland Building Maintenance dit doet?

  De medewerkers van Holland Building Maintenance zijn allemaal specialist in een bepaald vakgebied. Daarnaast zijn zij eveneens opgeleid om generalistische taken in andere vakgebieden uit te voeren. Zo kan onze verwarmingsmonteur bijvoorbeeld ook brandblussers keuren. Deze interfunctionele aanpak zorgt niet alleen voor kortere communicatielijnen, maar ook voor een efficiëntere afhandeling en veel lagere kosten. De onderhoudsaanpak en de terugkoppeling zijn geborgd door middel van online tools zodat u 24/7 geïnformeerd bent. En met de periodieke managementrapportage van Holland Building Maintenance en de conditiemetingen weet u zeker dat uw object maatwerk ontvangt.

 • contract management

 • contract management