Knijpdouche Legionella filter (Dish Safe)

Knijpdouche

Het gebruik van een knijpdouche in bijvoorbeeld een spoelkeuken is veel voorkomend. Toch is zo’n knijpdouche zeer gevoelig voor legionella besmetting. Legionella is een bacterie die ziekte kan veroorzaken wanneer de bacterie wordt ingeademd. Met speciale installaties en filters kan ook een knijpdouche legionella veilig worden gemaakt.

Waarom een legionella veilige knijpdouche?

Legionellose is de ziekte die wordt veroorzaakt door de legionellabacterie. Legionellose kan een vervelende ziekte zijn, die kan leiden tot chronische longaandoeningen en in sommige gevallen heeft deze longaandoening zelfs de dood als gevolg. Natuurlijk wilt u liever voorkomen dat er mensen ziek worden van uw knijpdouche. Met een legionella veilige knijpdouche geeft u de legionella bacterie geen kans om te groeien en daardoor verkleint u op deze manier de kans dat mensen die werken met uw knijpdouche legionellose opdoen. Natuurlijk kan legionellose ook ontstaan door bijvoorbeeld stilstaande plassen en meren, maar u kunt de kans op besmetting minimaliseren door maatregelen te treffen in uw eigen huis, organisatie of bedrijf. Deze maatregelen bestaan onder andere uit het doorspoelen van kranen, wanneer ze lang niet zijn gebruikt, maar ook speciale installaties kunnen de kans op besmetting minimaliseren. Zo kunt u een legionella veilige knijpdouche installeren of gebruik maken van één van de andere producten die RadaSafeNederland u te bieden heeft.

Legionellapreventie bij RadaSafeNederland

RadaSafeNederland is al jaren specialist in het verzorgen van legionellapreventie in zowel huizen, bedrijven als organisaties. Dit gebeurt onder andere met anti legionella douchekoppen en het aanschaffen van speciale filters die de bacterie tegenhouden. Ook de knijpdouche is één van de legionellapreventie middelen, die voorkomt dat bacteriën hier goed kunnen groeien en bijvoorbeeld het personeel legionellose oploopt. Een legionella veilige knijpdouche verkleint het risico op legionella bacteriën in uw knijpdouche en zorgt zo voor een veilige werkomgeving. Het doel van RadaSafeNederland met deze producten is de kans op legionellabesmetting minimaliseren en ervoor zorgen dat elke omgeving zo veilig als mogelijk wordt.

De veilige knijpdouche in uw spoelkeuken?

Natuurlijk kunnen wij er bij RadaSafeNederland voor zorgen dat de veilige knijpdouche bij u wordt geleverd. Wij leveren producten door heel Nederland en kunnen naast het leveren van de knijpdouche of één van de andere producten van RadaSafeNederland ook geïnfecteerde leidingen schoonmaken. Dit gebeurt in samenwerking met Holland Building Maintenance. Heeft u dus een geïnfecteerde knijpdouche? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze kunnen schoonmaken en indien gewenst ook een legionella veilige knijpdouche hiervoor in de plaats kunnen installeren. Zo maken wij geïnfecteerde leidingen schoon en zorgen er daarna ook nog voor dat u van deze dienst waarschijnlijk geen gebruik meer hoeft te maken met onze legionellapreventie middelen, zoals de legionella veilige knijpdouche.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de knijpdouche of één van de andere producten die legionella tegengaan? Bij RadaSafeNederland vertellen wij u graag alles wat u wilt weten over de werking van het product en de werkwijze van ons bedrijf. Wilt u weten op welke manier u het beste legionella kunt bestrijden? Dan geven wij ook graag advies, zodat u weet of een legionella veilige knijpdouche de geschikte oplossing is voor uw situatie.

Ons bedrijf is voor vragen, opmerkingen of wanneer u meer informatie wilt over onze knijpdouche of andere producten bereikbaar via 010-2367075 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@radasafe.nl. Wij hopen ook u te mogen helpen bij het creëren van een veilige werk- of woonomgeving met bijvoorbeeld onze knijpdouche of één van onze andere producten.

De Legionella veilige knijpdouche

  • dissafe