Legionella advies

 • Legionella advies

  Naast dat een legionella advies verplicht is voor bedrijven die in de hoog risico groep vallen, zorgplicht heeft of schoon (drink)water leveren, wilt uw bedrijf niet bekend komen te staan om een legionella uitbraak. Het voorkomen van een legionella uitbraak begint bij een ijzersterk legionella advies. Bij Holland Building hebben we gecertifieerde specialisten in dienst die u van het beste legionella advies kunnen voorzien. Een legionella uitbraak kan namelijk een gevaar vormen voor de gezondheid voor degene die van het water gebruik maken. Of u daarom nu verplicht bent om legionella advies uit te laten voeren of het zekere voor het onzekere wilt nemen: met een legionella advies van Holland Building bent u verzekerd uw bezoekers of werknemers geen angst hoeven te hebben voor een legionella infectie.

  Meer informatie aanvragen >

  Legionella advies voor zorgplicht

  Wanneer uw bedrijf of organisatie valt onder een collectieve drinkwaterinstallatie, dan is legionella advies en legionellapreventie een verplichting. Een legionella beheersplan is hierin noodzakelijk. Bij Holland Building staan we voor een eerlijk advies zodat uw bedrijf voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Uiteraard willen we ook het gezondheidsrisico voor uw gebruikers tot nul verminderen. Onze specialisten zetten zich daarom dagelijks in om u het beste legionella advies te geven.

  Legionella adviesbureau Holland Building

  Bij Holland Building hebben we een ruime ervaring als het aankomt op legionellapreventie. We kunnen u in het gehele proces voorzien van de nodige handelingen. Zo verzorgen we NEN1006 inspecties, legionella beheersplannen, helpen we bij een legionellabesmetting en kunnen we de legionella spoelen en verwijderen. Ook voor services zoals een jaarlijkse keerkleppencontrole of boilerreiniging voeren we graag voor u uit.

  Wanneer u daarom een partij wilt die u van A tot Z kan verzorgen met het beste advies, dan is Holland Building de partij die u moet inhuren. We zorgen dat een legionella uitbraak geen kans maakt binnen uw bedrijf, organisatie of woning.


 • 088 900 16 00
  Neem contact op


 • legionella preventie

 • legionella preventie