Legionella advies

 • Advies over legionellapreventie

  Naast dat advies over legionellapreventie verplicht is voor bedrijven die in de hoog risicogroep vallen, zorgplicht hebben of schoon (drink)water leveren, wilt uw bedrijf niet bekend komen te staan om een legionella-uitbraak. Het voorkomen van een legionella-uitbraak begint bij een ijzersterk advies over legionellabestrijding. Bij Holland Building Maintanance hebben we gecertifieerde specialisten in dienst die u van het beste legionella-advies kunnen voorzien.

  Meer informatie aanvragen >

  Advies over legionellapreventie bij zorgplicht

  Een legionella-uitbraak kan een gevaar vormen voor de gezondheid voor degene die van het water gebruik maken. Met ons advies over legionellabestrijding hoeven uw bezoekers of werknemers geen angst te hebben voor een legionella-infectie. Wanneer uw bedrijf of organisatie valt onder een collectieve drinkwaterinstallatie, dan is advies over legionellabestrijding en legionellapreventie een verplichting in het beheer van uw gebouwinstallatie. Een legionellabeheersplan is hierin noodzakelijk. Als Waterbehandelingsspecialist staan wij voor een eerlijk advies over legionellapreventie, zodat uw bedrijf voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Uiteraard willen we ook het gezondheidsrisico voor uw gebruikers tot nul verminderen. Onze specialisten zetten zich daarom dagelijks in om u het beste advies over legionella te geven.

  Schakel ons legionella-adviesbureau in voor de juiste inspecties

  Wij hebben we een ruime ervaring als het aankomt op advies voor legionellabestrijding. We kunnen u in het gehele proces voorzien van de nodige handelingen. Zo verzorgen we NEN 1006-inspecties, en legionellabeheersplannen. Bij een legionellabesmetting kunnen we de legionella spoelen en verwijderen. Ook services zoals een jaarlijkse keerkleppencontrole of boilerreiniging voeren we graag naast het advies over legionellapreventie, voor u uit. Wanneer u een partij wilt die u van a tot z kan verzorgen met het beste advies over legionellabestrijding, neem dan contact met ons op. We zorgen dat een legionella-uitbraak geen kans maakt binnen uw bedrijf, organisatie of woning.


 • 088 900 16 00
  Neem contact op


 • legionella preventie

 • legionella preventie