Vacatures

Openstaande vacature en werken bij Holland Building Maintenance

Wij zijn op zoek naar leuke enthousiaste collega’s. Hieronder bieden wij diverse functies aan in onderstaande vacature mogelijkheden. Al onze vacature zijn up-to-date en per direct beschikbaar.

Vacature en vragen

Wij zoeken collega’s die zich thuis voelen in een informele hectische omgeving en die stressbestendig is. Ervaring in de branche is een pre, maar geen vereiste. Wel vragen wij, in verband met de zelfstandigheid van de functie keurmeester Woning-apk en installateurs, een brede service gerichte ervaring. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf die service aan opdrachtgevers en haar klanten hoog in het vaandel heeft staan.

Je (droom)baan in Water & Elektro installaties

Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Holland Building Maintenance heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

Wij hebben de volgende vacature(s) beschikbaar

Klik op de onderstaande functies om de vacature in te zien. Misschien tot snel en succes!

Klik op bovenstaande functies om de vacature te bekijken. Wilt je solliciteren en direct aan de slag? Stuur je CV naar info@hollandbuilding.nl en wij zullen contact met je opnemen.