Vacature: Installatiemonteur gezocht! Doorgroeien naar Watertechnicus

Vacature: Installatiemonteur gezocht! Doorgroeien naar Watertechnicus

Holland Building Maintenance beheert de veiligheid van binneninstallaties van zowel (particuliere) woningen en gebouwen als collectieve drinkwaterinstallaties. Holland Building Maintenance is jong, dynamisch, snel groeiend en bestaat uit een gedreven team van adviseurs en technici waarbij techniek het DNA is wat elkaar verbindt. Om onze groei te ondersteunen zijn wij per direct opzoek naar Legionellapreventie technicus en hebben wij een vacature installatiemonteur openstaan.

Jouw uitdagingen als installatiemonteur vacature:

Je voert zelfstandig kleine en middelgrote aanpassingen en verbeteringen uit aan drinkwaterinstallaties. Belangrijk daarbij zijn de juiste toestelbeveiligingen. Onderdeel van het takenpakket zijn o.a het jaarlijks controleren van de keerkleppen, het reinigen en desinfecteren van drinkwaterinstallaties, en het rapporteren van je bevindingen. Het werkgebied is landelijk.

Holland Building verwacht met de vacature installatiemonteur:

  • Een opleiding in de installatietechniek (LBO + opleidingen op MBO niveau);
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Relevante werkervaring
  • Voldoende kennis van MS Outlook, Word & Excel
  • Ervaring met Legionellapreventie
  • Een klantgerichte en flexibele instelling
  • Een rijbewijs B en een VCA diploma

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige functie in een no-nonsense organisatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

vacature_installatiemonteur_gezocht-rotterdam_den_haag

Inlichtingen over de vacature

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct, we komen graag met je in contact! Wil je meer weten over deze functie of over andere mogelijkheden? Rosanne vertelt je er graag meer over. Mail naar r.kweekel@hollandbuilding.nl of bel je liever met je vragen, dan is Rosanne bereikbaar op: 06 30 47 33 03

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’