Elektrische installatie keuren

 • Elektrische installatie keuren

  Om aan verschillende eisen van het bouwbesluit te voldoen is het keuren van een elektrische installatie vereist. De keuring die hieronder valt is de NEN 1010 keuring. We voeren daarnaast ook NEN 3140 keuringen uit. Tijdens deze keuring zal een specialist kijken of er gebreken in de elektrische installatie zitten. Naast dat er een wettelijke verplichting aan de elektrische keuring zit is het ook voor de veiligheid van belang om een elektrische keuring te laten uitvoeren. Een risico in de elektriciteit kan namelijk brand veroorzaken met levensbedreigende gevolgen en gigantische kostenpost. Laat daarom uw elektrische installatie keuren door de professionals van Holland Building. Op deze manier voldoet u niet alleen aan de wetgeving, maar weet u ook dat uw bedrijfspand of woning veilig is van kortsluiting en de gevolgen ervan.

  Hoe wordt de elektrische keuring uitgevoerd

  Wanneer u wettelijk verplicht bent uw elektrische installatie te keuren of dit vanuit persoonlijk veiligheidsperspectief wilt doen, dan kunt u een afspraak met ons inplannen. Op het afgesproken tijdstip komt dan een van onze inspecteurs langs om de door u aangegeven elektra te controleren. U ondervindt hier zelf weinig last van en de inspecteur zal zoveel mogelijk rekening houden dat u of uw bedrijf geen hinder van de werkzaamheden ondervindt.

  Meer informatie aanvragen >

  Alle facetten van de NEN 1010 worden tijdens de elektrische installatie keuring doorlopen. Facetten die hierbij worden meegenomen zijn:

  • Beugeling;
  • Type kabels;
  • Huidige staat van de materialen;
  • Naleven veiligheidsnormen;
  • Schok gevaar;

  Tijdens de inspecties worden op onder andere controles uitgevoerd en metingen verricht. Dit alles wordt verwerkt in een rapportage welke met u wordt gedeeld. Zo bent u op de hoogte van de huidige stand van zaken en geven we adviezen hoe deze kunnen worden verbeterd.

  Elektrische installatie keuren door Holland Building

  Bent u op zoek naar een partij om uw elektrische installatie te laten keuren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We hebben alle certificeringen om uw controles wettelijk te mogen uitvoeren. Zo voldoet u aan de regelgeving en weet u dat uw bedrijfspand wat betreft de elektra volledig veilig is of wat er moet verbeteren. Naast onze elektrische keuringen zijn wij er ook voor de gehele woning keuringen. Van NEN 8025 tot een bouwkundige opname; Holland Building staat voor u klaar!


 • 088 900 16 00
  Neem contact op


 • woningkeuring

 • woningkeuring