NEN 8025 Woningkeuring

 • NEN 8025-inspectie

  Voor een deskundige NEN 8025-inspectie is Holland Building Maintanance dé geschikte partij. Tijdens deze inspectie keuren wij uw woning volgens de norm NEN 8025 (voorheen NTA 8025). Wij zijn volledig gecertificeerd om dergelijke keuringen uit te voeren. Instantie KIWA audit ons in deze inspectie volgens de BRLK14015.

  Meer informatie aanvragen >

  Wat houdt de NEN 8025-inspectie in?

  NEN 8025 heeft als titel ‘Periodieke beoordeling van de veiligheid van technische installaties en technische voorzieningen in woningen’. Het document beschrijft wat en hoe een inspecteur te werk gaat en geeft daarnaast een methodiek om te bepalen hoe vaak de keuring in een woning plaatsvindt. Tijdens de NEN 8025-inspectie worden de belangrijkste onderdelen van de woning of bedrijfspand onderzocht. Dit om de veiligheid binnen het gebouw optimaal te waarborgen. Hierbij wordt gedacht aan het inspecteren van:

  • Elektrische-, gas- en waterinstallaties
  • Brandveiligheid
  • CV-boiler
  • Preventie tegen legionella

  Een NEN 8025-inspectie staat ook wel bekend als een woning apk.

  Laat de keuring van uw woning door ons verrichten

  Zoekt u de juiste partner met ervaring in gebouwbeheer om een NEN 8025-inspectie te laten verrichten? Dan zin wij uw partij. Al onze inspecteurs zijn volledig NEN 8025-opgeleid en hebben jaren ervaring in het keuren van woningen. Wilt u meer informatie en wenst u eerst een kennismakingsgesprek met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons kantoor op.

 • 088 900 16 00
  Neem contact op