Legionellapreventie

 • Legionella voorkomen

  Om legionella te voorkomen is Holland Building Maintanance een geschikte partij. Hulp bij legionellapreventie is voor u een standaard gegeven wanneer uw bedrijf of organisatie onder de zogenaamde ‘hoog risicogroep’ valt. Ook wanneer u een wettelijke zorgplicht hebt of als het gaat om het leveren van gezond (drink)water, dan is legionellapreventie in waterinstallaties voor u een verplichting om een legionellabesmetting te voorkomen.

  Meer informatie aanvragen >

  Wij zijn u van dienst als het gaat om legionella voorkomen

  Legionella is een bacterie die een gevaar vormt voor de volksgezondheid. Het voorkomen van legionella is dan ook niet alleen vanuit wettelijk perspectief belangrijk, maar ook ethisch gezien en voor het imago van uw bedrijf is het belangrijk om legionellapreventie in waterinstallaties te treffen, u wilt immers een legionellabesmetting voorkomen. Valt uw bedrijf of gebouw onder de hoog risicogroep als het gaat om legionella? Dan bent u wettelijk verplicht in het bezit te zijn van een risicoanalyse en een legionella beheersplan conform de BRL6010. Wij bieden u deze hulp bij legionellapreventie in waterinstallaties. Daarbij is het uw verantwoordelijkheid dat werkzaamheden of installatietechnische aanpassingen voortkomend uit de risicoanalyse en het beheersplan daadwerkelijk worden uitgevoerd om zo de legionella te voorkomen. Ook wanneer u eigenaar bent van een collectieve drinkwaterinstallatie, geldt deze zorgplicht om een legionellabesmetting te voorkomen. Voor hulp bij legionellapreventie in waterinstallaties en het opstellen van een dergelijke analyse, schakelt u ons als professionals in. Wij helpen u een legionellabesmetting in uw organisatie te voorkomen.

  Wij bieden hulp bij legionellapreventie van a tot z

  Wij zijn uw partner op het gebied van hulp bij legionellapreventie in waterinstallaties van a tot z. De BRL6010-certificering van ons bedrijf is een waarborg voor de kwaliteit en onafhankelijkheid van het voorkomen van de legionellabesmetting en maakt dat uw rapportage voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. U doet een beroep op ons vakkundige bedrijf voor de volgende werkzaamheden binnen legionellapreventie in waterinstallaties:

  • Het opstellen van een risicoanalyse en beheerplan voor legionellapreventie;
  • Het uitvoeren van de beheermaatregelen;
  • De jaarlijkse keerklepcontrole van uw drinkwaterinstallatie;
  • De jaarlijkse boilerreiniging (verwijdering van boilersediment);
  • Het nemen en analyseren van watermonsters;
  • Het desinfecteren van uw waterleidingen.

  Zo zorgen wij voor de juiste veiligheidsmaatregelen in het beheer van uw gebouwinstallatie en bieden we de juiste hulp bij legionellapreventie.

  Neem contact met ons op om een besmetting te voorkomen

  Wilt u een legionellabesmetting voorkomen in uw organisatie of woning? Dan bieden wij u graag hulp bij legionellapreventie. U neemt vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn namelijk dé specialist in het voorkomen van legionella. U vindt ons in Barendrecht en Heerlen en wij verzorgen legionellapreventie in waterinstallaties voor bedrijven verspreid over het hele land.

   
   

   


 • 088 900 16 00
  Neem contact op


 • legionella preventie

 • legionella preventie