Drinkwaterveiligheidscontrole

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Drinkwaterveiligheidscontrole

Drinkwaterveiligheidscontrole

Met een drinkwaterveiligheidscontrole voorkomt u dat het water in uw woning, gebouw of drinkwaterinstallatie bacteriën en infecties bevat. De gebruikers van het water lopen zo geen risico om ziek te worden. Voor een deskundige controle raadpleegt u de specialisten van Holland Building Maintanance.

Uw drinkwaterveiligheid laten controleren?

Contact opnemen

160728053_cold

Drinkwaterveiligheidscontrole ter preventie van infecties

Wanneer u een drinkwaterveiligheidscontrole door ons als specialist in het beheer van gebouwinstallaties uit laat voeren, bent u verzekerd van een volledige controle. Onze experts zorgen ervoor dat de controle volgens de NEN 1006-richtlijnen wordt uitgevoerd. De bevinden van de inspectie ontvangt u in een uitgebreid rapport. Hierin staat exact wat er is gevonden en wanneer deze bevindingen een gevaar vormen, wordt er een advies voor het onderhouden van de drinkwaterveiligheid bijgeleverd. Indien er legionella in het drinkwater wordt aangetroffen, zijn wij ook de juiste partij voor het beheren van de legionella. Wij hebben de nodige kennis in huis om uw drinkwaterinstallatie te desinfecteren. Kortom, van a tot z zijn wij uw partij als het gaat om de veiligheid van drinkwater.

Schakel ons in en voorkom infecties in uw drinkwater

Wilt u een volledige drinkwaterveiligheidscontrole door ons professionele bedrijf laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en onze experts helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen. In een betrouwbare samenwerking zorgen wij er samen voor dat infecties geen kans krijgen en dat het drinkwater veilig gebruikt kan worden.