Desinfectie drinkwaterinstallatie

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Desinfectie drinkwaterinstallatie

Desinfectie van uw drinkwaterinstallatie

Voor een professionele desinfectie van uw drinkwaterinstallatie, is Holland Building Maintanance een uiterst geschikte partij. Onze deskundige specialisten zorgen ervoor dat uw installatie en waterleidingen grondig gereinigd worden, waardoor infecties verdwijnen en het drinkwater weer veilig is voor gebruik.

Uw drinkwaterinstallatie laten desinfecteren?

Contact opnemen

desinfecties

Wanneer is desinfectie van uw drinkwaterinstallatie belangrijk?

Heeft u te maken met een legionella in uw drinkwater of is tijdens de drinkwaterveiligheidscontrole naar voren gekomen dat het water een risico loopt tot dergelijke infecties? Dan is desinfectie van uw drinkwaterinstallatie een vereiste. Als specialist in het beheer van drinkwaterinstallaties voeren wij deze reiniging deskundig uit. Wij hebben de juiste vaardigheden in huis om een thermische desinfectie tegen legionella uit te voeren. Uw waterleiding wordt volledig gespoeld en het drinkwater is hierna weer veilig voor gebruik, zodat de huurders van uw woning of de medewerkers van uw bedrijf weer optimale veiligheid hebben. Als verhuurder of beheerder van een pand bent u hier namelijk verantwoordelijk voor.

Bestrijd bacteriën en kies ons als partner

Voor de desinfectie van uw drinkwaterinstallatie en het onderhouden van de drinkwaterveiligheid, schakelt u ons als betrouwbare partij in. Wanneer u contact met ons opneemt, staan onze experts u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Samen zorgen we voor optimale veiligheid van het drinkwater.