Gebouwbeheer

 • Gebouwbeheer

  Een leidingwaterinstallatie die niet of onvoldoende functioneert kost u veel geld en levert risico’s op voor gebruikers. Goed gebouwbeheer is daarom belangrijk om een optimale werking van uw installaties te garanderen. Holland Building Maintenance is dé specialist in het beheer en onderhoud van uw gebouwen en verzekert u van de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.

  Ook de beschikbaarheid van een leidingwaterinstallatie is voor veel van onze opdrachtgevers een van de belangrijkste criteria. Holland Building Maintenance beschikt over vestigingen in Limburg en Zuid-Holland en staat bekend om het hanteren van uitermate korte reactietijden. Op deze manier kunnen we u als klant verzekeren van een hoge beschikbaarheid van uw binneninstallaties.

  Uniek gebouwbeheersysteem van Holland Building Maintenance

  Hoewel beschikbaarheid en betrouwbaarheid traditioneel belangrijke voorwaarden zijn, worden aan moderne gebouwen méér eisen gesteld. Ook andere elementen, zoals de aanwezige technische voorzieningen en de gezondheidsaspecten van het leefklimaat, worden door gebruikers en eventuele bewoners streng beoordeeld. Dit alles geeft gebouwbeheer tegenwoordig een extra dimensie.

  Een gebouwbeheersysteem van Holland Building Maintenance maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de wensen van zelfs de meest kritische gebruikers te verwezenlijken. Dit professionele gebouwbeheer waarborgt de kwaliteit van belangrijke factoren zoals klimaatbeheersing en drinkwaterveiligheid en doet dat bovendien tegen zeer concurrerende tarieven.

  Duurzaam gebouwbeheer voor preventie van Legionella

  De hierboven genoemde drinkwaterveiligheid is tegelijkertijd een zwaarwegende eis voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Een van de grootste bedreigingen van de drinkwaterveiligheid, de beruchte Legionella bacterie, is alleen effectief te bestrijden door middel van de juiste beheersmaatregelen en een doordacht gebouwbeheer.

  Legionellabesmetting is zeer onwenselijk en kan in ernstige gevallen zelfs dodelijke gevolgen hebben. De risico op aanwezigheid van de bacterie is met name groot in stilstaand water tussen de 25 en 50 graden Celsius. Slim gebouwbeheer met beheersmaatregelen zoals spoelen en temperaturen zorgt ervoor dat de kans op een legionellabesmetting aanzienlijk wordt gereduceerd.

  Totaalbeheer van uw gebouw met een onderhoudscontract

  Een uitstekende oplossing in dit kader is het totaalbeheer van Holland Building Maintenance, dat volledig op basis van uw specifieke wensen is in te richten. Wenst u bijvoorbeeld alleen een onderhoudscontract voor een periodieke monstername en analyse? Uiteraard kan dit geregeld worden, want in onze visie is een onderhoudscontract vrijwel altijd maatwerk.

  Een Legionella onderhoudscontract van Holland Building Maintenance verzekert u van optimale drinkwaterveiligheid en een helder inzicht van gegevens. U krijgt een online toegankelijk gebouwdossier waarin beheersplannen, logboeken en monsteruitslagen met slechts enkele muisklikken beschikbaar zijn. Zo behoudt u werkelijk totale controle over uw gebouwbeheer.

  Het optimale beheer en onderhoud van uw gebouwen

  Gebouwbeheer van Holland Building Maintenance bestaat uit een uitgebreid pakket van organisatorische en operationele ondersteuning op het gebied van uw leidingwaterinstallaties. Wij verzorgen onder meer het onderhoud van zaken als taptoestellen, leidingssystemen, waterbehandelingstoestellen, drinkwaterreservoirs, brandpompen, drukverhogingsinstallaties en beveiligingen zoals keerkleppen en beluchters.

  Onze beheer- en onderhoudexperts zijn op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving, zodat u zeker weet dat uw organisatie voldoet aan alle eisen in uw branche. Wij geloven in op maat toegespitste oplossingen en werken daarom op basis van heldere afspraken. Uw contactpersoon voert regelmatig overleg met u over de laatste ontwikkelingen, zodat wij het gebouwbeheer optimaal op uw wensen kunnen afstemmen.

  Meer informatie aanvragen >

 • contract management

 • contract management