Waterbehandelingsspecialist legionella

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Waterbehandelingsspecialist legionella

Waterbehandelingsspecialist bij legionella

Als deskundige Waterbehandelingsspecialist bij legionella staan onze experts voor u klaar. Wij van Holland Building Maintanance zorgen er zo voor dat het drinkwater in uw woning of binnen uw gebouw veilig is voor gebruik. Voor diverse werkzaamheden met betrekking tot deze bacterie zijn wij uw betrouwbare partij.

Bent u op zoek naar een waterbehandelingsspecialist bij legionella?

Contact opnemen

wat-is-legionella

Welke werkzaamheden voeren wij als Waterbehandelingsspecialist bij legionella uit?

Als eigenaar of beheerder van een woningcomplex bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van het drinkwater. Gewone bacteriën in waterleidingen worden vanzelf weggespoeld, maar een legionellabacterie hecht zich vast aan de binnenkant en vormt een gevaar voor de gezondheid van de bewoners. Als Waterbehandelingsspecialist bij legionella voeren wij diverse werkzaamheden uit om de veiligheid van het water te waarborgen. Wij zijn u van dienst met:

Zo ziet u dat wij als specialist in het beheer van waterinstallaties voor alle werkzaamheden rondom deze bacterie een betrouwbare partij zijn.

Schakel ons in bij uw vraagstuk over legionella

Wilt u legionella voorkomen binnen uw wooncomplex of ander gebouw? Schakel ons als betrouwbare Waterbehandelingsspecialist bij legionella in. U neemt vrijblijvend contact met ons op om uw vraagstuk te bespreken. Onze experts geven u graag advies en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.