Onderhoud woningveiligheid

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Onderhoud woningveiligheid

Onderhoud woningveiligheid

Het onderhoud van woningveiligheid is een belangrijk wanneer u eigenaar of beheerder bent van een pand dat u verhuurt aan de bewoners. U bent immers verantwoordelijk voor een veilige leefomgeving. Om dit te waarborgen biedt Holland Building Maintanance het juiste advies voor uw gebouw aan.

Bent u op zoek naar onderhoud van uw woningveiligheid?

Contact opnemen

Vacature: Adviseur BRL 6010

Onze specialisten zorgen voor het onderhoud van uw woningveiligheid

Om het juiste onderhoud met betrekking tot woningveiligheid te bieden aan de bewoners van uw pand, is het belangrijk om regelmatig een woning apk uit te laten voeren. Tijdens een dergelijke keuring, wordt er gekeken naar het beheer van de gebouwinstallaties. Onze specialisten controleren of uw gas-, waterinstallatie en elektrische installaties voldoen aan de veiligheidseisen. Deze keuring wordt bij ons altijd uitgevoerd volgens de NEN 8025-inspectie. In deze inspectie garanderen richtlijnen de zaken waarop gelet wordt. De resultaten van de keuring ontvangt u in een uitgebreid rapport met, indien nodig, een passend advies voor de maatregelen en het onderhoud wat u moet treffen.

Ga voor een veilige woning en kies ons als partij

Wilt u deskundige woningkeuringen laten uitvoeren in de panden die u bezit? Kies voor ons bedrijf en wordt verzekerd van een complete keuring, die alle inzichten in kaart brengt. Het is mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag verder met het onderhoud voor de woningveiligheid.