Woningkeuringen

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Woningkeuringen

Woningkeuringen

Woningkeuringen zijn van belang wanneer u een veilige leefomgeving wilt creëren voor de bewoners van uw pand. Als verhuurder bent u namelijk verantwoordelijk voor het leefklimaat. De specialisten van Holland Building Maintanance staan voor u klaar met dergelijke keuringen. Wij sluiten de keuring aan op uw wensen en eisen, zodat een veilige leefomgeving wordt gewaarborgd.

Heeft u interesse in onze woningkeuringen?

Contact opnemen

Gasinstallatie

Welke inspecties voeren wij tijdens woningkeuringen uit?

Als specialist in het beheren van gebouwinstallaties kijken wij tijdens woningkeuringen naar diverse aspecten. Onze specialisten voeren de keuring altijd volgens de NEN 8025-inspectie uit. Zo waarborgen we een veilig leefklimaat voor de bewoners van het pand. Zaken die onder andere aan bod komen tijdens een dergelijke woning APK zijn:

  • Gasinstallaties
  • Elektrische installaties
  • Waterinstallaties
  • Brandveiligheid

Naast deze standaard aspecten is het mogelijk om zelf aan te geven welke installaties of onderdelen aandacht verdienen tijdens een dergelijke keuring. Wanneer u het belangrijk vindt om legionella te voorkomen, voegen wij een drinkwaterveiligheidscontrole aan de keuring toe. Of kies er bijvoorbeeld voor om een energielabelbepaling aan de keuring toe te voegen.

Schakel ons in als uw betrouwbare partner

Wilt u de woningveiligheid onderhouden in het pand dat u bezit? Laat dan deskundige woningkeuringen uitvoeren en zorg zo voor optimale veiligheid voor de bewoners. U neemt vrijblijvend contact met ons kantoor op om de mogelijkheden te bespreken, onze experts beantwoorden al uw vragen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.