Thermische desinfectie legionella

✔ BRL 6010- gecertificeerd

✔ KIWA- gecertificeerd

✔ ISO 9001-gecertificeerd

Home / Thermische desinfectie legionella

Thermische desinfectie bij legionella

Thermische desinfectie van uw waterinstallaties helpen legionella in het water te verwijderen. Een legionella-uitbraak is schadelijk voor de gezondheid van de gebruikers van het drinkwater. Als beheerder van een woning of pand wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van een dergelijke uitbraak afkomen. Wij van Holland Building Maintanance staan met deze desinfectie voor u klaar.

Bent u op zoek naar thermische desinfectie bij legionella?

Contact opnemen

Thermische desinfectie

Hoe werkt de thermische desinfectie bij legionella?

Bacteriën in drinkwaterinstallaties spoelen gewoonlijk met de leiding weg, maar legionellabacteriën hechten zich vast aan de binnenzijde van een waterleiding. Bij een uitbraak is het daarom ook van belang dat u zo snel mogelijk hulp bij de legionellabesmetting inschakelt om zo de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Onze specialisten op het gebied van drinkwaterveiligheid voeren de thermische desinfectie bij legionella zorgvuldig voor u uit. Door de waterleiding op een hoge temperatuur en volgens de juiste tijd te spoelen zorgen zij zo voor de juiste waterbehandeling tegen legionella. Naast het verwijderen van deze bacterie, houden wij ons ook bezig met het voorkomen van legionella. Door middel van de juiste keuringen en het geven van advies met betrekking tot preventie, waarborgen we zo de veiligheid van het water.

Kies voor ons als betrouwbare partner en reken af met legionella

Zoekt u een betrouwbare partner in het beheer van legionella? Onze specialisten voeren vakkundig de juiste keuringen en werkzaamheden voor uw gebouw uit. Zo bent u verzekerd van veilig drinkwater voor de gebruikers hiervan. Neem contact met ons op om thermische desinfectie bij legionella in te plannen.